Catering v La Farma

Varianta 1 – Tapas Night – 890,- / os.

Pro klienty bude těsně před jejich příchodem naservírováno drobné občerstvení formou tapas, které budou mít k dispozici po celou dobu jejich posezení u nás. Tato varianta je pro menší skupiny bez uzavření restaurace.

  • Variace kanapek 
    • Roastbeef, křenový mousse
    • Tataráček z lososa, citrónový créme fraiche
    • Červená řepa, kozí sýr
  • Farmářské prkénko (variace sýrů a salámů)
  • Míchaný zeleninový salát s citrusovým dresingem 
  • Olivy, nakládané cibulky, cornichonky, slané pečivo
  • Domácí hummus, mrkev, celer
  • Caprese špízky

Varianta 2 – Standardní Raut – 1290,- / os.

Občerstvení formou rautu v průběhu celého malování. Občerstvení formou studeného a teplého rautu bude klientům servírováno při jejich příchodu a bude jim k dispozici po celou dobu jejich posezení u nás. Tato varianta je určena pro 15-25 osob a restauraci uzavřeme výhradně pro skupinu.

  • Předkrmy
    • Kachní paštika s višňovým coulis, pečivo 
    • Roastbeef 
    • Variace kanapek
      • Kozí sýr s červenou řepou
      • Prosciutto a rukola
    • Míchaný zeleninový salát s citrusovým dresinkem 
  • Hlavní jídla
    • Mix řízečků (kuřecí a vepřové) 
    • Kuřecí Satay (špízy)
    • Vepřová žebírka na medu a chilli 
    • Miniburgery
  • Přílohy
    • Pečené brambory
    • Grilovaná zelenina
    • Pečivo
    • Jogurtový dip s bylinkami
  • Dezerty:
    • Sušenkový dortík se slaným karamelem
    • Čokoládová pěna 1

Varianta 3 – Exkluzivní raut – 2 290,- / os.

Občerstvení formou sdílení po ukončení malování. Po ukončení malování bude klientům servírována tzv. sdílená večeře, kdy dostanou na stoly prkénka s variacemi předkrmů, hlavních chodů s přílohami a následně i dezertů tak, aby měl každý z nich možnost ochutnat vše, co jim připravíme. Tato varianta je určena pro 15-25 osob a restauraci uzavřeme výhradně pro skupinu.

  • Variace předkrmů
    • Tataráček z lososa, sekané avokádo, citrónový créme fraiche
    • Roastbeef na prkénku, domácí křenová omáčka
    • Paštika z kachních jater, višňové coulis, opečené toasty 
    • Carpaccio z červené řepy, kozí sýr, rukola 
  • Variace hlavních chodů
    • Filírovaný hovězí rump steak 
    • Filírovaná kachní prsa 
    • Vepřový Tomahawk 
    • Grilované krevety s česnekem a chilli 
    • Pečené portobello plněné čočkou beluga a zeleninou 0
    • Míchaný zeleninový salát s burratou
  • Přílohy
    • Restované grenaille
    • Grilovaná zelenina
    • Petrželové pyré
    • Bylinkové bagetky
    • Variace omáček (lišková, pepřová, demi glace)
  • Variace dezertů
    • Sušenkový dort se slaným karamelem
    • Mangový sorbet s kapkou prosecca
    • Čokoládový mousse s ovocem
    • Jablečný štrůdl s ořechy